My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, March 14, 2011

Johnson Bros ` Indian Tree

Assalamualaikum.
Bersiaran kembali.

Sekarang ni line FB tersangat2 ler lembabnya, x tau ler nape....
boring nak layan FB, so Rohas terlebih rajin ler update blog ni.

Terbaru.....dengan secara tak sengajanya, hunting2 di Amcorp,
tak sangka pulak boleh terjumpa dengan 2 tier cake Indian Tree.
Memang ler Rohas suka hat ni.....sebab Rohas collect sedara mara IT ni.
Bila ternampak 2 tier cake ni terus jer Rohas pegang x lepas2, nego2....
terus jer bayar. Lambat2 nnt disambar orang pulak.....

Jom2....kita tengok kecantikan 2 tier cake IT ni.....
(perasan jer Rohas ni, org lain x ckp cantikpun....he3)
x kisah ler tu.....yg penting Rohas suka....



Pandangan plate dari atas.....


Close-up bunga Indian Tree.


Stamp di belakang plate...ermmm...JOHNSON BROTHERS,
ENGLAND
.....suka...suka...suka :D


Kalau rakan2 terlepas pada n3 IT Rohas yg lepas.....boleh baca di sini.



Sekian, dulu.....salam sayang.

2 comments:

  1. salam rohas,
    emm memang sukan kat, dapat sijantung hati, bestnya dapat depan mata, dah lengkapkan shima rasa koleksi rohas ni..tahniah, ada lagi ke hunting kat ampcorp yang belum keluar..he he

    ReplyDelete
  2. Kak Rohas,
    cuba tanya Taj kot kot dia ada lagi Pak Din Kekwa Merah tu...

    http://teko-cawan-antik.blogspot.com/2010/12/ada-1-teko-aladin-kekwa-merah-to-let-go.html

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E