My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, March 6, 2011

Hitam2 Si Tampuk Manggis.....

Assalam.

Walaupun hari ni penat merayau2 mencari PML,
tapi Rohas happy jugak sbb yg pertama dapat PML
yg telah lama Rohas cari2, kedua sambil keluar mencari PML.....
sebenarnya masa Rohas terluang dengan anak2.
Rohas dapat PML, yg kecil tu dapat toys,
abang & kakaknya pula dapat apa yg mereka suka. Adilkan.....

Malam ni Rohas bukan nak tayang PML yg baru
hunting di AMcorp siang tadi, tapi nak share
koleksi bunga Kekwa Hitam yg baru Rohas dapat.


Mula2 masa jd collector memang Rohas x suka bunga ni....
& x mau collect pun si hitam.
Entah mcmana bila ternampak cawan Mulut Lebar ni....
terus jer Rohas tersuka....


6 set cawan Mulut Lebar tu Rohas beli dari blogger Anuar NDA's Treasure.


Cantikkan cawan Mulut Lebar ni....


Tekonya Rohas beli dr Kedai Taliban, harganya agak tinggi jugak....


Walaupun tekonya mahal, cawan2nya dapat dgn harga patut, kira balance ler tu....


Dah complete koleksi teaset Kekwaku.....


Sekian dulu, selamat malam....& salam ceria.

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E