My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, March 10, 2011

Pink Yellow Rose

Assalamualaikum.

Sukahati bila dah dapat completekan koleksi teaset yg kita sukakan....
Bila dah complete rasa...cukup ler, tak mau nak menambah lagi
tapi bila tengok yg cantik2 esp. bunga ros....memang tak tahan...
beli lagi....lagi...dan lagi.....
entah bila la Rohas ni nak stop membeli PML,
semakin menjadi2 membeli ada ler.....

Jom ler kita tengok kecantikan koleksi Ros Pink & Yellow ni....


Stamp pd cawan kaler hijau.....made in China..


Cawan2 ML tu dulu Rohas ada 3 set, baru2 ni dpt lg 3 set dr. rakan FB.




Teaset yg mengandungi 1 teko besar, 6 set cawan ML & 4 biji mangkuk comei....


Teko telinga besar ni dapat dr Ezany....kena bid baru dapat...he3


Close-up cawan ML.....



Teko berposing dgn mangkuk2 kecil....


Bunga Ros Pink Yellow ni sangat terang kalernya.....kira berseri2 ler......
itu yg buat Rohas tergoda.....



Sekian dulu, salam ceria.

4 comments:

  1. asaalmualaikum k rohas,
    dah kumpul byk2 tu mmg menarik & tertarik kan...
    hehehe...buat masa ni saya belum lagi terjebak ngan bunga ni.... teringin le pulak....

    ReplyDelete
  2. salam k rohas, wah entry bakar line ni..hahaha...saya masih mencari ibu nya yg bawak diri ntah kemana...hahaha

    ReplyDelete
  3. Sukanya tengok.. manis aje tersusu.. sy pun collect bunga ni.. harap2 dpt jumpa OP dan mangkuk..

    ReplyDelete
  4. cantik cantik..boleh carik lagi ni Rohas anakcucu cicit die..hehe..kot2 ada tureen ke..ye tak.

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E