My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, February 11, 2011

Rezeki Yang Tak Terduga.....Menang GA Aida Al-Kesah

Salam Jumaat.

Today nak buat n3 tentang hadiah GA Aida Al-Kesah yang Rohas
menang 1st prize.
Memang teruja sangat2 & happy giller
bila dapat tahu yg Rohas menang tempat pertama.
Rohas ingatkan cuma dapat hadiah kecil aje tp bila balik umah tgk blog,
dpt hadiah besar rupanya....mmg surprise ler....


Ini gambar dari blog Aida Al-Kesah yg menunjukkan Rohas menang tempat pertama.
Rezeki yg tak disangka2, Syukur Alhamdulillah....
Happy sgt maklum ler dapat hadiah pinggan yg Rohas collect.
Terima kasih pada tangan yg memberi Aida MN dari Al-Kesah,
semoga Allah permudahkan lagi rezeki Aida sekeluarga. Amin.


Sekarang pinggan2 dan tureen Indian Tree ni dah berada
di rumah Rohas, sukanyaaaa....
Senyum sebulan nampaknya ni.....heheheh


Tureen IT, Wedgewood Made In England.


Baru2 ni terima platter 16" IT dari Oshin. Platter ni besar sangat & berat.


Pinggan2 & tureen dah berkumpul dengan teaset Rohas yg terdahulu.
Dah semakin meriah keluarga IT ni.




Perbezaan platter besar gedabak tu dengan pinggan2nya.


Rohas suka corak bunga Indian Tree ni,
pd pandangan mata Rohas cantik sangat.




Gambar kenangan dengan Aida sewaktu Aida dtg menghantar hadiah tu.
Aida ni peramah & frenly orangnya....suka Rohas berjumpa dengannya.
Semoga persahabatan kita ni berkekalan di alam maya & juga realiti.


Sempat jugak Rohas titipkan small gift buat Aida sebagai kenang2an.

Sekian, selamat menjamu mata....

4 comments:

  1. Tahniah Rohas,memang murah rezeki sungguh..saya yg dapat teko seketoi pun suke,inikan pulak set idaman hati ..kan.

    ReplyDelete
  2. tahniah rohas, memang rrezeki tu untuk completekan set rohas... emmm bestnya... memang senyum sampai keluar telinga... he he

    ReplyDelete
  3. salam kak rohas....tahniahh kakak, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu...hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Rohas,

    Tahniah kak menang ga kak aida...dpt hadiah yg akak collect lagi..dah complete set akak tu..saya pun tumpang gembira dan suka sebab dapat cuci2 mata kat sini..

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E