My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, February 13, 2011

Hasil Hunting di JB

Salam Ahad.

Hari ni Rohas tak kemana2 pun....badan pun kurang sihat.
Rohas hanya berehat duduk di rumah sahaja layan hubby & anak2.

Sambil2 tu Rohas buat ler n3 tentang hasil hunting masa
perayaan Chinese New Year yg lalu.
Rohas rembat semua ni di 2 buah kedai 2ndhand
di Johor Bahru. Nak serbu kedai apek semuanya tutup.

Jom tengok apa yg Rohas dapat.....

Berbaloi jugak rasanya walaupun hasilnya tak seberapa.
It's cost RM10 only.
Sukanya hati sebab x perlu keluar duit banyak....save a lot....
3 pinggan bunga kopi tiam, 2 piring cawan,
belakang stamp Made in Japan,
mangkuk nasi Wexford & mangkuk2 kecil & gelas2.


Pinggan2 ni yg paling Rohas suka, dah digandingkan dgn piring batik Japan.


Pinggan2 hijau ni Rohas buat hiasan jer
sbb itu shaja yg ada, yg sedara maranya belum mai lagi....

Sekian, n3 kali ini....salam sayang.

4 comments:

  1. Salam k rohas...
    wah...mmg berbalai2 regenya tu kak...wexford lagi tu...

    ReplyDelete
  2. Salam kak,

    Memang rezeki akak murahlah...blh dpt RM10, kedai 2nd hand mana akak pegi tu, nak pegi jugak..

    ReplyDelete
  3. wsalam kak rohas..besnye hunting kl dpt yg murah2 kan..mmg berbaloi dgn brg yg dpt tu...

    ReplyDelete
  4. salam roha, akak pun nak tahu gak kedai mana yg u pergi tu... hehe berbaloi baloi..

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E