My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Saturday, February 19, 2011

GA NITA ~ Past Times Collectibles

As-Salam.

Ramai pulak rakan blogger kita yg adakan GA,
lepas seorang, seorang lagi, lagi dan lagi....
bila pulak giliran kita nak buat GA eik....entah ler,
tungga la kalau hati Rohas terbukak nanti.

Walaupun Rohas baru jer menang GA Aida Al-Kesah,
Rohas tetap nak join GA rakan2 blogger yg lain.
Itu pun jika Rohas ada kelapangan masa untuk buat n3 GA ni,
kalau bz kadang2 x sempat jugak.

Yang penting pada Rohas join GA ni bukan ler nak menang sangat....
sebenarnya kita sesama blogger saling sokong menyokong
antara satu sama lain dan ikhlas dalam persahabatan.
Kalau menang Syukur Alhamdulillah....
kalau x menang pun boleh cuba lagi & lagi......

Sape2 yg belum join tu masih ada masa lagi nak join....

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :
1. Jadi follower blog saya ~ Done
2. Link kan blog saya dlm blog list anda ~ Done
3. buat N3 GA ni dalam blog anda ~ Done
4. Sejak bila mula minat PML ( pinggan mangkuk lama )? ~ Tahun 2008
5. Apakah koleksi PML anda yang pertama? ~ Bunga Kangkung ler
6. Pada pendapat anda, antara koleksi berikut, yang mana paling banyak peminat;
a) Koleksi Bunga Kangkung ~ Of Course Kangkung
b) Koleksi Twin Rose
c) Koleksi 5 roses
d) Koleksi Hitam ( Bunga Rose jambatan, bunga padi, ros hitam dan kekwa hitam )
e) Koleksi Kek wa merah
f) Koleksi Meakin/ J & G ( pink, biru, kuning dan hijau )

Tarikh tutup GA ini ialah pada 22/2/2011. Sila email pada pasttimes74@yahoo.com untuk maklumkan nama penuh, alamat dan contact no. ~ Done


Hadiah2 nya seperti berikut :

TEMPAT 1 - 1 SET TRIO ROYAL ALBERT PRELUDE



TEMPAT KE 2 - DECO PLATE ROSES BY PRISTINE


TEMPAT KE3 - 1 SET CAWAN KOPI JOHNSONS BROS ETERNAL BEAU



Apalagi kawan2....jom kita join ramai2....


No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E