My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, January 9, 2011

Tureen Polos 4 Warna

Salam Ahad.

Dalam kesibukan para2 ibu menguruskan persekolahan anak2, ramai jugak collector yg sibuk shopping PML di awal tahun baru ni. Kalau dah namanya collector x kira di mana, x kira masa, kalau dah suka mmg PML akan di collect bawa masuk rumah....termasuk ler yg cakap ni jugak.....hehehe

Rohas tak nak cerita panjang, lets enjoy viewing the picture here....

Tureen polos 4 warna ni....w/pun tanpa bunga tapi tetap cantik dimataku....
it's my fav tureen...


Kesemua tureen2 ni datangnya dari England.....


Mula2 dapat beli tureen Celeste ni dari Nyna....
Rohas mmg minat biru sbb tu collect kaler ni dulu.


Kemudian dengan tak disangka2 dapat pulak rezeki nak memiliki si
Rosa Cinderella ni, mmg unbelieveable.....


Selepas beberapa bulan kemudian, terminat pulak dengan kaler
kuning ni & kebetulan jalan2 di blog Ajmah,
ternampak pulak si Jasmine ni....
mmg rezeki Rohas sbb belum ada yg meminangnya
w/pun sudah beberapa hari berada di blognya.


Bila dah dapat 3 tureen...hati pulak berkata2,
kenapa x collect 4 kaler sekali??
Kebetulan pula....bila berchating dengan Ezany,
saje jer la gatal mulut ni nak tanya pasal tureen Jade.
Org kata klu dah mmg rezeki kita xkan kemanakan....


Cop mohor di belakang tureen2ku....Celeste, Rosa, Jasmine & Jade.


Sekian, selamat malam...


No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E