My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, December 31, 2010

HAPPY NEW YEAR.....Jade Pembuka Tirai 2011

Assalamualaikum...

Selamat Tahun Baru 2011 untuk semua rakan2 bloger
dan sesiapa saja yg singgah di Teratak Rohas ni.

Hari ni bermulanya tahun baru 2011,
sebagai pembuka tirai tahun 2011 ni,
Rohas nak share koleksi Jade Rohas yg baru ada sedikit ni.

Jemu asyik snap di dalam rumah jer....
kali ni Rohas snap di luar rumah pulak sambil minum teh
dengan cawan 'Jade'.


Jom kita layan gambar2nya....


Koleksi Jade ni bermula dengan Tureen Jade, dapat dr. Ezany,
diikuti dengan cawan 'Jade'. Kalernya mmg ngam dengan tureen tu.


Pandangan Tureen dr dekat.



Piring cawan & piring kuih Jade dapat dr. Pasar Loken @ Memory Lane, Ipoh.



Cop Mohor Jade di belakang piring.


Sedang2 snap....ada pulak tetamu yg datang,
tengok air teh tu dah tinggal separuh...


Ini ler tetamu kecil Rohas.....mesti nak interprem....
kalau Rohas tgh shoot......hehehe

Semoga tahun 2011 ni, Rohas dapat bertemu dengan Teko Jade & seterusnya
melengkapkan koleksi ni.

Sekian, salam sayang.

2 comments:

  1. salam k rohas, hepi new year, koleksi 2011, sweet warna dengan abe yg sengih tak ada gigi tu...he he... fav shima juga,

    ReplyDelete
  2. salam shima,
    thx shima, nnt singgah lg ya :))

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E