My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, December 14, 2010

BIG ROSE & PERTEMUAN DENGAN BLOGGER2 ANTIK DI AMCORP


Assalamulaikum,
Salam Ceria semuanya....

Lama sungguh tak update blog ni, rindu pula nak berblog.....

Malam ni hanya nak share satu2nya teko Big Rose yang Rohas ada.
Belinya dah lama tapi baru ambil dr Eis minggu lepas
dan kebetulan jugak nak berjumpa dengan si Ratu Antik kita,
sapa lagi kalau bukan Yatt dr. Yatt Precious.
Di sana jugak dapat berkenalan dengan Rizal Ceker Ayam Atos.

Jom kita layan dulu gambar2nya, sebelum kita layan gambar Big Rose.




Now....layan teko Big Rose pulak ya.....

Teko bulat Big Rose.....ada 1 saja, teko Aladin ke, teko langsing ke....belum jumpa lagi....
masih nyorok lagi la tu.....hehehe



Set cawan ni special sikit sbb badannya berlekuk2....
cawan MJ belum nmpk bayang lagi.....huhuhu.


2 set cawan & piring dapat di Utara......dari Cik Jah.


Koleksi Big Roseku yang seciput jer.....tapi aku tetap bersyukur & mudah2an akan dtg,
dapat ler kawan2nya yg lain pula.


Sekian, selamat malam, hingga bertemu kembali.......daaa....

2 comments:

  1. salam rohas,
    memang cantik bigroses ni kan..aida pun dah mula kumpul mengumpul hehe..best la dapat jumpe kengkawan same minat ni kan..aida je yang tak berkesempatan lagi..:).. aida follow rohas ekk..

    ReplyDelete
  2. salam aida,
    thx follow rohas ya, singgah la lagi ya :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E