My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, November 23, 2010

PUJAAN HATI DAH MAI.....


Salam Selasa....

Riang hatiku rasa bertuah....
Dapat cawan 5 roses yg cantik, lalalalala....

Alahai menyanyi la pulak Rohas ni bila dah dapat pujaan hati....hehehe
Ini ler yg dikatakan rezeki yg tak disangka2....

Jom tengok gambar2nya....jangan bosan pulak ya....


Perbezaan bentuk cawan,....cawan yg di sebelah kiri dah ada lama,
cawan di belah kanan ni baru dapat dari Cik Jah.
Gold lining pd cawan yg pertama tu lebih tebal kalau dibandingkan dengan cawan kedua.


Cawan yg pertama back stamp kaler merah & cawan kedua kaler hijau.


Sugar Pot Montoks dari Cik Ajmah & Sugar Pot Aladin dari Cik Jah.
Cute sangatttt.....comei betul yg Aladin tu....

Hampir lengkap koleksi 5 rosesku...,
harap2 esok lusa akan dapat kremernya pulak.

Sampai jumpa lagi....salam ceria.

4 comments:

  1. wah kak rohas...makin membiak 5 roses akak nampak...hehehe...semua cntik2..sy suke...teruskan usaha kak..hehee

    ReplyDelete
  2. tq zany....5roses ni mana ada yg x cantik, semua org dok hunting...hehehe

    ReplyDelete
  3. salam rohas...
    dtg tgok 5 roses iteww..mmg jeles... jeless..bila nak dpt ni..cantikk sgt2..tahniah

    ReplyDelete
  4. salam nj,
    tq sudi berkunjung ke TR, sabor ya...jgn jeles2, x lama lagi awk dpt ler tu....hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E