My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, January 21, 2011

REZEKI YG TAK TERDUGA.....

Salam Jumaat.

N3 hari ni nak share pasal rezeki yg tak terduga....
kenapa rohas cakap begitu eik???

Memang rohas tak sangka akan dapat completekan
set kekwa merah ni. Bunga kekwa merah ni antara
spesis yg sangat payah nak jumpa. Kebetulan.....rezeki
yg memang tak terduga oleh rohas....Syukur Alhamdulillah,
kerna cawan2nya adalah pemberian dari seorang rakan di FB.

Terima kasih banyak2 pada kawan rohas tu, rohas cuma
dapat doakan kesejahteraan dia sekeluarga, bertambah rezekinya
dan budinya akan rohas kenang sampai akhir hayat.

Orang kata rezeki yg datang, jangan ditolakkan....
sukanya hati dapat lengkapkan koleksi kekwa merah ni....

Jom kita layan gambar2nya.....

Mula2 dapat beli teko bulat ni dari Eis.



Cawan kekwa Mulut Lebar 5 set pemberian dari seorang rakan FB,
1 set beli dari Eis.


Cawan2 ML berposing.


Set Trio kekwa.


Set Trio dibaringkan....cantikkan bunga kekwa ni.....



Set Pinggan & piring.


Pinggan makan dari mak, 2 bunga kekwa yg berlainan...
yg 1st tu bunga kuncup, yg lg 2 bunga kembang.



Sekian dulu, selamat menjamu mata.....salam sayang.

3 comments:

  1. salam kak rohas....tahniah kak, sekelip mata koleksi kekwa merah dah lengkap... :)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Rohas...

    ni azzah8 ... nak offer pada akak ni...Azzah ada lebih platter kekwa merah ni, mula2 dulu dah beli 2 dari Eis jugak..pastu Tasya ada jual bunga yg kembang tu, tapi bila sampai pd azzah bunga dia lain, bukan yang kembang, tapi sama macam yg azzah dah ada..so sekarang ni ada 4 platter tu kat rumah... kalau Kak Rohas nak , azzah boleh let go 1 keping...
    ctc Azzah nanti ya...

    ReplyDelete
  3. Cawan MJ tak de ke...nak juga dalam 4 ke...

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E