My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, January 31, 2011

GA SULONG AIDA AL-KESAH....BEST GILERRR

Salam Isnin....
Semoga rakan2 blogger semua happy2 selalu
dengan koleksi masing2 dan sempena cuti Chinese New Year nih.....
boleh ler hunting PML lagi ya.
Tapi 1 jer Rohas nak pesan
"Berhati2 Di Jalanraya & Sayangilah Keluarga Anda...."
Rohas tadi jenjalan kat blog pastu ternampak ler
si Aida dari Al-Kesah ni buat GA sulong
sempena perayaan Chinese New Year.
Aida ni walaupun blogger baru tapi dah lama jadi collector kot....
koleksi dia mmg cantik2 & mabeles....
especially koleksi England dia...mmg mengancam abis,
dan byk koleksi rare pulak tuh.
Rohas mmg tabik spring ler kat Aida nih,
macam Yatt jugak semua koleksi dia jadi inspirasi
buat Rohas & kenkawan yg lainnya.
Yang baik & cantik tu...apa salahnya klau kita
jadikan panduan & teladankan....
Jom rakan2 semua kita join sesama,
hadiah2nya lumayan...sape2 yg belum ada koleksi ni boleh ler joinkan....
Rohas pun nak join jugak...hehehe
Syarat2 penyertaan:-
1) Mestilah jadi follower Aida.
Dah lama jadi follower Aida.
2) N3 GA Aida & linkkannya.
N3 dah siap & dah link pun.
3) Tinggalkan jejak di post Comment.
Dah tinggalkan jejak jugak.
4) Terbuka pada kengkawan/blogger di Malaysia sahaja.
Rohas memamg tinggal di Malaysia.


Hadiah2 GA Aida:-


Hadiah Pertama : Tureen Indian Tree Wedgewood & 5 Mangkuk mungkum.


Hadiah Kedua : Sakura Chinese Teaset & 1 piring kuih.
Macamana kengkawan.....lumayankan hadiah2nya.
Rohas dah cuba nasib, anda bagaimana?
Selamat Mencuba.....

1 comment:

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E