My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Saturday, January 29, 2011

ETERNAL BEAU JOHNSON BROS

Salam Sabtu...

Malam minggu ni rohas nak sharing koleksi Eternal Beau Johnson Brothers
yg baru rohas terima parcel-nya dari seller FB,
Eyna Koleksi BarangUK.

Terima kasih byk2 pada Eyna yg tahan dgn kerenah rohas nih....
kadang2 kitapun teralpa...dengan kerja2 harian yg tak pernah habis2.

Kiranya ini koleksi ke-2 rohas dr Johnson Bros yg berbentuk segi lapan nih.
Kalau nak tengok n3 rohas yg dulu tentang koleksi JB segi lapan nih
boleh klik sini ya...

Jom kita saksikan gambar2nya....

Koleksi EB ni rohas cuma dapat lengkapkan koleksi teaset jer....


Suka tgk teko nih....cantik dipandangan mataku...
tangkainya pun bersegi2


Jug kremer yg comei lote....cun sgt2


5 set trio cawan


Trio cawan



Jam EB ni baru dapat dr Oshin pagi tadi.....



Sekian dulu....selamat menjamu mata & selamat berhujung minggu.....

3 comments:

  1. salam k Rohas,
    Cantik koleksi etenal beau JB ni tahniah2 teringin juga saya nak kumpul set mcm akak punya ni mmg nak kena cari juga ni hehe

    ReplyDelete
  2. salam rohas, cantik JB ni kan bersegi-segi..sesuai dengan name die eternal beau..beauty!

    ReplyDelete
  3. cantiknye set ni kak rohas..bersegi2...bekenan sy...mampu tgk je la..hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E