My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, October 31, 2010

SI TEKO SIKU 5ROSES


Assalamualaikum

Moga semua blogger sihat2 saja.
Today baru nak wat n3 kat blog, padahal dah lama dok tayang si teko ni di FB.

Sukanya tak terkata bila dapat meminang si siku ni dari Halim JunkerIpoh.
Kalau dah rezeki memang rezekiku....tak lari kemanapunkan.

Malas nak citer lebih2.....kang bertambah parah lak blogger2 yg dah melepas si siku ni.....
layan jer gambar2 di bawah ni untuk menikmati keindahan 5roses ni ya....


Close-up picture.....bunganya yg terserlah ayu
dengan warna bunganya yg very de clear


Set cawan piring dengan flash


Gambar bunga pada cawan tanpa flash


Koleksi 5rosesku yang seciput.....hehehe




Ada tambahan mug 5roses



Sekian, salam mesra.

8 comments:

  1. Kak Rohas,

    Memang nak nangis pun tengok teko 5 roses iteww..dah terlepas pas tu ada pulak yang tayang...huhu. A'way teko ni memang cunn, beruntung sape yg dapat..klu ada extra akak roger2 saya ye..

    ReplyDelete
  2. salam mas,
    tq sudi ziarah ya....rasanya koleksi mas lg byk dr akak....:)

    ReplyDelete
  3. wah...tak lama lagi bertambahlah ahli kuarga 5 rose ni ya...heheh...

    ReplyDelete
  4. salam khaty,
    hehehehe....tqvm for de support...cayang awak...muaaahhh....

    ReplyDelete
  5. salam kak...cantiknya..baru jenguk blog junker ipoh rupanya habis..hehe...berapa rm kak...dia tak letak rege kat situ..hanya nak tau harga..tinggal msg kat shoutbox bleh...:)

    ReplyDelete
  6. salam sya,
    tq sudi singgah teratak rohas....nnt akk berkunjung ke umah sya pulak ya...:)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E