My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, October 4, 2010

JOHNSON BROS FRESH FRUIT

Assalamualaikum, Salam ke-25 Syawal

Hari ni n3 aku masih lagi koleksi pinggan mangkuk raya, maklum ler kitapun masih di bulan Syawalkan....
Sementara pinggan2 masih di luar kabinet, so aku buat n3 untuk tatapan rakan blogger...jangan ada yg jemu pulak ya :))

Koleksi pertama Johnson Bros....suka tengok bentuk Hexagon-nya dan gambar Fresh Fruit tu memang lain dr yg lain sbb selalunya bunga ros jer...kan, so sekali sekala jamu mata pulak tgk pic buahan2 segar.

Tekonya yang seksi dimataku......






Stamp pada belakang cawan




Gambar buah2an yg fresh.....mmg cantik!

Sekian dulu, salam sayang.

9 comments:

  1. salam rohas,
    memang fresh...bunga dah banyak dipetik orang, tinggal buah2an untuk dimakan :)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Rohas
    Cantik set tu...saya pun dah beli set JB fresh fruit cuma belum sampai lagi...nampaknya citarasa kita sama...

    ReplyDelete
  3. salam shima & kelly....tq sudi ziarah,
    Shima: mmg betul....sekali2 kena tukar angin jugakkan...:))

    Kelly: aah ya...taste kita sama ya...rasanya ramai yg suka design ni kerna btknya yg unik & cantik...sy sekali pandang terus membeli...hehehe

    ReplyDelete
  4. Hai kak Rohas, memang sungguh cantik JB fresh fruits ni, mmg debomm saya tumpang cuci mata ye kak, bye

    ReplyDelete
  5. salam aina...,
    tq aina sudi ziarah....boleh aje cuci2 mato...jgn sakit mata sudah ya...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Salam Rohas,
    memang idaman kalbu fresh fruits ni...cantik dengan gayanya yang tersendiri ..hehe..aduhhh..tumpang cuci mate ekk..

    ReplyDelete
  7. salam aida,
    tq sudi ziarah....sila la cuci2 mato...kasi terang itu mato....hehehe

    ReplyDelete
  8. salam rohas..so..so..so beautiful set JB ni..memang ada class tersendiri..

    ReplyDelete
  9. salam bro sharif,
    tqvm....dulu mcm x minat, sekali terpandang terus terpikat....hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E