My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, September 27, 2010

MOOD RAYA....CIK PORT VS ROSA

Assalamualaikum....
Salam ke-17 Syawal



Kita masih dalam mood raya....so n3 pun masih tentang raya jugak.
Kali ini aku nak n3 pasal koleksi portmeiron studio pink yg kubeli thn lepas.
Baru 1st time nak pakai....itupun time raya jer...sayang nak pakai sbb koleksi ni x byk...susah nak dapat pulak tu....klu selalu pakai, takut2 terpecah.
Gambar ni diambil malam tadi, sewaktu aku ada tetamu yg berkunjung raya di rumah.
Sehari sebelum tu pun aku ada pakai jugak cawan ni tapi x digandingkan dengan teko mekin rosa & tureen cinderella.

Hari ni kena buat gandingan yg sedondon sbb aku terajin
nak masak mee hoon goreng....hehehe


Layan gambar ya.......:))






Cawan dan piring portmeiron studio
Bunga pada cawan & stamp di belakangnya
Pinggan makan 'mekin' digandingkan dengan piring & cawan cik port...


Sekian dulu, berjumpa di lain siaran....selamat malam!

5 comments:

  1. Salam Kak,

    Cantek jugak cawan and piring PS tuh...tk sangka leh sedondong je dgn Meakin pink

    ReplyDelete
  2. salam shaq,
    tq sudi ziarah....aah sedodonkan..akak pun baru perasan leh gandingkan dgn rosa :))

    ReplyDelete
  3. Salam

    Cantik bila digandingkan set tu...kreatif & menarik...

    ReplyDelete
  4. Salam..

    cantek sgt PS tu. first time saya tengok..mana dpt? (hehe..dah kenan dah niii...bahaya..)

    ReplyDelete
  5. kelly: tq sudi singgah...byk benda/perkara kebetulan yg menarik :))

    rafidah: thanks ya suzi ziarah...bak kata mona uk...portmeiron studio ni vintage discontinued items, mmg susah nak dapat...sy beli dr shida englishinspire...dah lama, cuba la risik2 kot2 ada lagi :))

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E