My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, September 23, 2010

SALAM LEBARAN AIDIL FITRI 1431H

Assalamualaikum

Salam ke-13 Syawal, Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat rakan2 blogger....Maaf Zahir & Batin.

Dah lama x update blog ni semenjak menyambut bulan Syawal.....sekarang ni pun masih agak sibuk dengan raya & open house.

Jom kita jamu mata dengan gambar2 raya akak sekeluarga......layan....ya!
Juadah di pagi raya....biasanya orang Johor sediakan ketupat, lepat, rendang ayam, kuah lodeh, sambal kacang.....mak pun buat jugak serunding tapi aku lupa pulak nak snap....hehehe

Rutin pagi raya...sesudah subuh, kami sekeluarga menziarah kubur arwah Abah.....buat pertama kalinya hujan turun pada pagi Syawal ketika kami semua sedekahkan Yassin pada arwah,
hujan rahmat ni......Al-fatihah.

My big family di Johor Bahru....


Raya ke-2, beraya di Seremban dengan keluarga Mertua

Sekian..., salam sayang & salam mesra....

2 comments:

  1. Salam kak rohas, apa kabar lama tak story, akk orang johor jugak ekk tahun nii, satu johor pagi raya semua daerah hujan tapi semangat beraya tetap diteruskan.Cantik kad raya akk ngan RA,nak tanye beli kat sogo ke KLCC? Saya baru nak stat minat RA.Hi3

    ReplyDelete
  2. salam aina.....,
    slmt hari raya...aah akak org skudai, johor. mmg tiap2 thn beraya di jb dulu...kita x de sistem giliran...hehehe
    akak pun baru collect RA..kiranya baru thn ni dpt beraya dgn RA...beli online jer...senang, tau2...brg dah smpi jer depan pintu...hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E