My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, September 6, 2010

SELAMAT HARI RAYA......

Assalamualaikum
Salam Ramadhan Ke 27

Ramadhan sudah hampir ke penghujungnya......
Syawal bakal menjelang tiba,
Tangan dihulur maaf di pinta,
Semoga berbahagia di Hari Raya....

SELAMAT HARI RAYA buat semua rakan blogger yangg akan menyambut Syawal yg tak berapa lama lagi. Semoga semuanya selamat dalam perjalanan balik kampung ya. Berhati2 di jalan raya, sayangilah keluarga anda.....

Sempena raya ni, pinggan mangkuk pun nak beraya jugak....sebelum dipakai, kena ler service dulu ya....
Jom kita cuci2 mata dengan koleksi yg sedang2 aje ni.....

Boleh ler nak kata complete set OCR ni......boleh ler pakai raya nanti....

Mangkuk Tureen yg aku paling suka.....cun!

Coffee Pot bergandingan dengan sugar pot & jug milk


Sekian dulu n3 kali ini, tuan rumah dah cuti nak balik kampung raya.....
Salam mesra & salam sayang.

1 comment:

  1. salam aidilfitri kak rohas..
    beraya sakan tahun ni yer..hehe..saya nak mohon maaf jika ada salah & silap sepanjang kita kenal..hati2 di jalanraya & bergumbira meyambut syawal dengan keluarga tersayang...saya tempek kad akak yea..jemput amik kad saya..

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E