My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, June 23, 2013

HAPPY BIRTHDAY ` Syafiq

Assalamualaikum.

23hb Jun 2013 adalah Hari Ulang Tahun anak teruna Rohas,
Syafiq yg ke-20 tahun. Sekejap jer rasanya derang ni membesar....
bulan lepas birthday anak dara Rohas, nampaknya setiap bulan ler pulak
kitorang celebrate birthday selepas bulan Jun ni.
Semalam jugak jatuhnya malam Nisfu Syaaban, jadinya hari ni Rohas berpuasa sunat
setelah puas makan besar semalam. Walaupun semalam Kuala Lumpur & Selangor
jerebunya agak teruk dengan bau asap tp plan kitorang tetap diteruskan jugak.
Lagipun kami outing indoor sahaja, masih okkan....
Dari rumah lagi kitaorang decide nak makan Korean BBQ kat Seoul Garden
IOI Mall Puchong tp sampai2 jer waiter kata dah full house,
 kalau nak jugak kena la que lebih kurang 40 minit.
Finally kitorang masuk TGI's Friday sebab semuanya dah kelaparan.

Happy Birthday son....semoga menjadi anak yg soleh &
maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi.
Semoga hidupmu sentiasa dirahmati & diberkati Allah.....Amin.


ID TGIF yang sangat cantik.....leka tengok!


 Sebelum makan posing dulu....
  
 Clam soup.

 Syahir makan carbonara creamy spagethi, his fav...menu for kids ni FOC.

Lamb Grill.....menu pilihan Syafiqa & En.  Hubby.

Menu pilihan Rohas....1/2 Roasted Chicken wif black pepper sos....yummy!



 Menu pilihan birthday boy.....Beef Rib Grill wif BBQ sos. Besarnya.....tp mmg sodapp!

 Mama & Abah....yg belanja abah aje, hihihi


 Birthday cake sponsor by TGIF.....FOC tp kena la mentioned kat waiter ada birthday celebration ya!

 Sebelum tiup lilin, birthday boy kena dera dgn waiter & waitress TGIF,
kena berdiri atas kerusi & nyanyi 1 song...

 Kena buat wish jugak.....



Petang tu kitorang tea time dengan homemade tiramisu cake birthday
tp bukan Rohas yang buat ya. Rohas cuma keluar duit modal jer.....
yang buat kek tu anak dara Rohas sbb dia mmg expert bab kek2 ni. 
Jom tengok....




 Sekian dulu n3 Rohas......daaaa!

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E