My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, June 6, 2011

Hikmah Orang Pose....

Salam Petang Selasa, 5 Rejab 1432.

Nak tau apa isi dalam kotak di bawah ni, bior Rohas story sikit ya...
citer sikit psl org berpose PML.....
Dah sebulan rasanya Rohas berpose PML ni,
ya la sejak menjak anak dapat masuk UTM kelmarin,
terus Rohas berpose sampai ler semalam....telan air liuq jer bila
tgk PML yg cun2 di online & Amcorp.

Petang semalam Rohas dapat barang ni, bukan main
happy go lucky lagi Rohas.
Happy bebenor sebab dah lama dok idam barang ni,
sejak tgk di Amcorp, kat blog Yatt (Klik Sini).
So far yg Rohas tahu Yatt jer yg kolek koleksi Wexford ni.
Baru2 ni pun Bonnie ada offer set ni tapi masih dok fikir
lagi nak membeli sbb mahal sesangat.
Hati dok kata....tunggu ler, nanti ler...sayang duit nak keluar byk tuuu....

Orang kata kalau dah rezeki mmg tak kemanakan,
dalam dok selak2 page mudah.my tu ternampak ler barang ni,
dari Anchor Hocking USA lagi.....harga pun berbaloi3...
Bila seller kata lum jual lagi, rasa macam nak terlompat lak Rohas...hehehe

Sukanya hati, terpaksa ler bukak pose untuk brg yg dah lama diidam2kan.
Itu ler hikmahNYA...orang berpose pun Allah bagi rahmat, Alhamdulillah.....

Jom ler kita tgk isi kotak ni......



Punch Bowl...complete set dgn 16 cawan, cangkuk & senduk.





Pandangan atas punch bowl....cantikkan kaca Wexford ni, nmpk mcm kristal jer...

Boleh ler pakai masa raya nanti.....hehehee

Pandangan dari bawah, ada mangkuk kecil sbg kaki utk menampung mangkuk besar.


Kalau nak tengok koleksi Wexford Rohas yg lain boleh klik Sini.



Si kecik Syahir ni.....kalau x interprem mmg x sah. Layannnnn.....

Sekian, dulu.....daaaa.

4 comments:

  1. rohas,

    memang banyak hikmah berpose ni .....tahniah ya dapat apa yang diidamkan...set ni satu masa dulu sgt popular....berat kan...

    ReplyDelete
  2. TQ k nor singgah sini, alhamdulillah....dah dpt apa yg diidamkan...:))

    ReplyDelete
  3. berat lah na..he he x tkut terempas ker

    ReplyDelete
  4. nekdara, skrg muda lg...masih kuat ler, esok2 bg reta pusaka kat anak2 jer...hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E