My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, June 24, 2011

Hitam2 Dipandang Manis....

Salam Sabtu....23 Rejab 1432H

Adakalanya kita suka, berduka, benci, marah, sihat & sakit.....
macam2 perasaan yg datang silih berganti setiap masa dan ketika.
Begitulah lumrah hidup di alam fana ini
dan selama mana kita digelar manusia,
setiap orang akan merasai perasaan itu.
Begitu juga dengan diri ini....

Apapun aku bersyukur ke hadrat Ilahi kerana
masih dapat melihat bumi yg indah ini, dikelilingi orang2 yg kusayangi,
dan masih dapat melihat dan memegang PMLku.....

Sebenornya Rohas ni masih x de mood lagi nak berblog,
jom ler tengok sepasang cawan kopi tiam hitam yg Rohas baru dapat.....
walaupun rupamu hitam tetapi kau tetap menawan....




Sekian dulu ya rakan2 blogger....


Selamat berhujung minggu dan ceria2 selalu :))

5 comments:

  1. assalam kak rohas..
    cantikkknyerrrr cawan kopitiam ni..
    pasal mood swing tu adatlah kan..hehe..neway..take care yer sis!..

    ReplyDelete
  2. Salam Rohas. cantik pulak cawan kopitiam tu. Mmg betulah, Hitam itu menawan. Akak ada pinggan makan ni tapi sebiji jek.. mmg cantik. Agaknya senang tak nak dapat adik beradik kopitiam hitam ni..

    ReplyDelete
  3. wsalam yatt,
    thx yatt...skrg ni dah demam kopi tiam pulak...hehehe

    ReplyDelete
  4. wsalam k syahida,
    tq sudi singgah ke teratak rohas, ada masa nnt sy kunjung balas ya :)

    ReplyDelete
  5. Wow! Dah lama rasanya tak jumpa yg design hitam mcm nie. Last minum kopi dlm cawan ni... emmm... maybe berbelas² tahun yg lepas. Terima kasih krn berkongsi... nostalgia zaman kanak² pasti takkan dpt dilupa.

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E