My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, June 14, 2011

JOHNSON BROS Tureen

Salam.

Tatkala membuka bungkusan tureen ni,
teruja sangat sbb cantik giler tureen berkaki nih.
(kalau Rohas sorang jer yg perasan, sori la ya...adaku kesah)
Maklum ler 1st time dapat tureen berkaki yg sgt2 cantik,
condition mmg mantops, design embos-nya tu pun sangat menarik,
hatiku jadi tertawan.

Tureen keluaran Johnson Brothers ni mmg tak boleh dipertikaikan
nilai buatannya, sangat rapi dan teliti hasil buatannya.

Hati Rohas dah berbunga2 dah ni....hehehe, jom tengok....

Sape tahu nama bunga kat tureen ni eik??? Kalau ada otai2 yg tahu share la ya :))

Cover-nya ada lubang khas untuk senduk. Telingapun mabeles....



Cap mohornya - Clayton Johnson Brothers, England.





Sekian dulu, dah leh tido lena daaaaa.....:))

3 comments:

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E