My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, May 30, 2011

Tureen Johnson Bros Indian Tree

Salam Petang Isnin.

N3 ringkas ptg Isnin.....Tureen Johnson Brothers Indian Tree.
Walaupun sebelum ni dah dapat tureen IT Wedgewood, hadiah GA dari Al-Kesah.
Tapi tureen IT JB ni cun sgt....beli pun sebelum dapat hadiah GA lagi.
Layan jer la ya....


Tureen JB ni dalamnya ada tree.....cantik....

Dulu seorang, kini berdua....saiznya pun berbeza.



Sekian dulu....tata....

4 comments:

  1. salam rohas, bentuk jb ni cantikkan, untung dapat2-2

    ReplyDelete
  2. assalam kak rohas..saya datang bertandang..cantik sangat dua2 tureen IT tu..lagi2 yg dapat GA tu kan..akak sihat ke?..lama kita tak sembang..

    ReplyDelete
  3. wsalam shima,
    thx singgah, sila dtg lagi ya :)

    ReplyDelete
  4. wsalam yatt,
    klu yg JB tu....semua cantik di mataku...hehehe
    bz la yatt sejak 2 menjak ni, insya'Allah klu free nnt kita sembang ya :))

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E