My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, May 9, 2011

MY 1ST KOPI TIAM

Bertemu kembali.....
Kali ni bersiaran dgn koleksi Kopi Tiam Biru yg baru nak bermula.
Dulu2 tak rasa nak collect set Kopi Tiam ni, maklum ler,
asyik2 nampak si Hijau jer....bila ternampak si Biru ni
macam rare jer....dah terjumpa di depan mata, apalagi rembat ler...


Permulaan tersuka dengan koleksi Kopi Tiam ni bila tengok kawan punya,
tak lama selepas tu...Rohas terjumpa sendiri cawan Kopi Tiam ni.
Dapat 2 biji tanpa piring...

Bermula dari situ....dapat lagi 4 set cawan Kopi Tiam bunga biru yg sama.
Dah meriah sikit keluarga nikan....

Walaupun cawan2 ni bunganya sama tapi cuba tengok pada tangkai cawan tu....berbezakan...
Cawan2nya tanpa chop tp piring2nya tertulis Japan.


Sampai ketemu di lain siaran....daaaaa.

3 comments:

  1. Salam rohas, cantik cwn kopitiam biru ni, nampak mcm khyber..

    ReplyDelete
  2. salam Rohas..atie punya warna hijau..tp biru nie lagi menawan!!

    ReplyDelete
  3. wsalam mas, atie,
    sememangnya biru my fav kaler....so klu gi psr karat pun mencari yg biru2 saje...he3
    tq sudi bertandang...sila dtg lagi :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E