My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, May 17, 2011

Single Rose......Yang Single

Salam Petang Selasa.

Hari ni cuti Hari Wesak....so ramai ler collector yg
keluar hunting PML, hunting almari antik,
make over almari antik, susun atur PML,
pendek kata macam2 ler yg derang buat cuti2 nikan.

Ketika Rohas lap2 teko, cawan tadi....ternampak la pulak
1 set cawan duduk tersorok di celah almari.
Dah lama rupanya cawan ni tersembunyi di ceruk alamri tu....
kesian pulak tgk cawan ni tak de geng.
Nape la Rohas boleh tak perasan si cawan yg cantik ni
tak display kat luar....ish...ish...

Jom ler....kita jamu mata cuti2 nikan.
v
v
v
v

Bak kata otai Yatt....kecantikan yg tersembunyi.

Bila piring tu ditegakkan, terserlah ler kecantikan ros tukan....

Pandangan bunga ros dari atas.

Tangkai cawan yg unik, gold rim-nya pun tebal.

Set cawan ni datangnya dr jenama Windsor, England.


Happy holidays......daaaa.

2 comments:

  1. Salam rohas, walaupun tea cup ni satu je, tp dah cukup cantik untuk terapi mata orang macam kita ni....I like.

    ReplyDelete
  2. tq mas....rohas pun mmg suka esp rose kt cawan tuh :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E