My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, June 7, 2010

SUNSHINE.....dah berkembang di Teratakku

Salam.....

N3 kali ni aku nak share dengan rakan blogger semua koleksi Mekin Sunshine "Autum Flower" yang sekarang ni dah berkembang di teratakku. Aku rasa ramai jugak rakan blogger yang dah ada koleksi ni sedangkan aku baru nak collect.

Dalam banyak2 bunga mekin Sunshine ni, design bunga ni yang paling aku berkenan....

Teko ni cun sangat....perfect....pada pandangan mata aku ler....

Pinggan bujur keluaran Flag & Crown....tapi bunganya hampir sama

Cop mohor di belakang pinggan

Ini saja koleksi mekin Sunshine aku, harap2 akan datang dapat le aku buat n3 ibu tureen & anak2nya.....:)

Sekian, salam ceria.

6 comments:

  1. salam kak rohas..
    yeahhhhh..ada pun n3 akak..bunga ni pun saya suka..saya cuma ada teko bunga ni tapi dari japan..beli dari khairul amcorp..tapi di mata saya..cantik lagi meakin akak..hehehe..kita sama2 kena cari anak2nya..bila??..biar masa menentukannya..hehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam akak....wahhhhh cunnye set ni..dah lama sy mengidam....tp x jumpa2 jgk...sy cuma ada pinggan bujur 16" je dan sebiji teko tp bkn meakin, keluaran japan....bila la agaknye nak dpt kot....hehehee

    ReplyDelete
  3. salam k.rohas..
    tahniah kak.dah dapat u r my sunhine tuh....sy lom ade barang seketoi pon..huuhuhuhuhu..slamat mengumpul kak..ade lbih..ingat chemp yer...hiihihih

    ReplyDelete
  4. salam semua, thanks sudi singgah ya...

    yatt: jom kita serang amcorp...bila eik? hehehe

    ezany: hat bunga ni awk ada tureenkan...akak lum dpt tureennya lagi, jd collector ni kena sabor, sampai masa mesti dapat yg dihajati...:)

    chemp: insyaAllah...klu ada lebih apa salahnya kita share-kan :)

    ReplyDelete
  5. Salam kak Rohas, memang cantik betui mekin sunshine akk ni dulu saya pernah nampak kat amcorp satu set lai orang tu offer tapi masa tu pulus dah terbang terbeli barang lain hi3. Bunga sunshine ni memang sejuk mata memandang dan harga pun tak alang kepalang, tahniah ye kak saya tumpang cuci mata tengok koleksi akak.

    ReplyDelete
  6. salam kenal aina,
    thks sudi singgah ya....
    akak pejam mata jer...kuar duit beli idaman hati ni, klu berkira sgt mmg x dpt nak collect....bukannya senang nak jumpa...masih mencari lagi utk completekan set ni. koleksi ainapun cantik2kan....:)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E