My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, June 14, 2010

TAG...dr Adik Ezany

Salam Isnin....
Pertama sekali ucapan terima kasih yang tak terhingga pada yg sudi jadi follower akak & rakan2 (x kira la blogger ataupun silent reader) yg sudi singgah ke TERATAK ROHAS yg tak seberapanya ni...
Thanks again to Adik Ezany yg sudi tag akak ya!
cute sangat stamp ni.....akak suka :)

Ok, jom kita mulai.....

sekarang ni saya nak bawak anda jawab semua soalan-soalan yang di ajukan...:~
1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
nak beli almari antik lagi, tak cukup dah nak letak pinggan mangkuk antik......hahahha...

2. Apakah nama samaran you all ?
x de nama samaran pun, cukup la ROHAS.......

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
1) my hubby
2) my children
3) my family
4. Panggilan untuk si dia
sayanggggg.......hahahhaha

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa
rumah besar yg ada byk perabot antik & byk pinggan mangkuk antik......hehehhe

6. Blog mana yang you all suka visit ?
semua blog yg ada kaitan dengan pinggan mangkuk.....hehehe

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
AJMAH
KHATY D'CLASSIC SHOPPE
NANNIE - My Passion
SHAS - Warisan Bonda
HANIS - hainishaimigaleriantik
MRSNOR - Hobi & Kehidupan
HANIM - haz'scottagecharm
AINA - Warisan Nenek
WELLY - Sukajadi Corner
KAK INTAN - Jari Intanku
IEJA COTTAGE
NUR - Pondok Nur Salam
RAFIDAHMS
CA - casaomaantique
MONA UK - Englishvintage

List blog ni saya pilih yg saya rasa belum kena tag lagi, kalau tersilap mintak maaf ya....
Salam Sayang......

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E