My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, June 29, 2010

TEKO ANTIK EG.....

Salam......
Malam ni aku nak share hadiah EG yang aku terima dari partner
Kak Intan dari Jariintanku.
Aku dah terima hadiah ni dari Kak Intan last week tapi mlm ni
baru dapat buat n3, sori ya Kak Intan.
Terima kasih banyak2 pada Kak Intan
kerna bagi aku teko antik yang rare ni.....aku suka sangat.

Actually aku terima 2 hadiah EG....teko dan 1 lagi barang perhiasan yg
agak unik tapi aku tak display kat sini atas amanah Kak Intan.
Biarlah rahsia.....antara aku dan Kak Intan je.
So...korang tengok kotaknya aje la ya......
Terima kasih pada penganjur EG...Pn. Ieja,
my 1st partner Kak Intan
& 2nd partner MrsNor
Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya.
Salam mesra & salam sayang.

6 comments:

  1. salam kak..
    cunlah teko tuh..
    psstttttttt...ape barang rahsia tuh....hihihhiihih

    ReplyDelete
  2. Salam,
    wahhh..cun banget itu teko...kalau enggak mahu...bagi sama saya buk! hehehe....mmg meletopsss!!!! rare dan tak pernah akak tengok lagi...mmg bertuah sangat lah siapa yg dapat teko nih...tahniah

    ReplyDelete
  3. salam chemp,
    tq sudi ziarah.....biar la rahsia eh!....heheheh

    ReplyDelete
  4. salam k azah,
    thanks sudi singgah ke teratakku ini...., teko tu mmg cute, comei lote jer & rare plak tu...sayang oooo teko ni, kak intan kata ni pusaka dr MIL dia, so rohas kena jaga baik2 ni...amanah ni...hehehe

    ReplyDelete
  5. salam kak rohas..
    betul ckp akak tu..kena jaga elok2..saya dulu pun kak intan kasi khazanah keluarganya..tapi teko tu memang menarik..nampak sungguh antik..i likeeeeee.. ;)

    ReplyDelete
  6. salam yatt,
    thks sudi ziarah...,teko2 antik ni mmg la dah macam brg pusaka, kena jaga elok2 baru dpt berkatnya....ramai yg ckp teko ni cantik...x rugi mintak advice dr yattkan....hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E