My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, June 16, 2010

ROS MEKAR.....PUJAAN HATI

Assalamualaikum
& salam ceria.....

Very short n3 tonite.....sbb aku pun x de byk koleksi twin roses ni, baru jer nak mula collect.

Sebiji teko gemuk dan sebiji pinggan makan mak punya.
Masa kecik2 dulu aku makan pakai pinggan ni tapi sayang banyak dah pecah, tinggal la sebiji ni.


Cawan mini beli dengan Nannie, comei lote saiznya.....cute sangat.





Sekian dulu, salam sayang dan selamat malam.

2 comments:

  1. salam kak rohas..
    mataku tertarik pada lemari peranakan kat belakang iteww..hehehe..talam tembaga pun cunn.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam yatt,
    tq sudi singgah & bg comment...
    almari tu lum touch-up lagi....koleksi ciput jer klu nak bandingkn dgn yatt punya twin roses. maklum ler akak selalu ketinggalan train....hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E