My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, May 31, 2010

CELESTE.....YANG MENAWAN

Salam.....everyone.

Mula2 tak terfikirpun nak collect celeste ni....sbb aku lebih suka yg pink. tapi bila tengok rakan2 blogger yang ada koleksi celeste ni....lama2 aku dah jatuh cinta.

Ini saja koleksi celesteku yang ada....tak byk manapun, tapi aku pasti suatu waktu nanti ia dah beranak pinak...:)

Mangkuk oval .........di awal koleksiku, itupun ternampak di blog CMG.

Dikuti dengan coffee pot dari rakan iternet, Suzi aka Y.

Tureen ni beli dari adik Nyna.

Ini yang paling istimewa....free gift dapat dari 'Achik Nyna' (bukan Nyna yang bagi tau....) jangan jeles pulak ya.....dah rezekiku

Terima kasih pada rakan2 blogger yang masih sudi mengikuti blogku ini.........

Sekian, salam mesra dan salam sayang.

8 comments:

  1. salam kak..
    waaaaahhhh..tahniah..dak ade koleksi celeste..sy ..lnsung x der kak..tumpang tgk kat blog member jerlah..hhiihih

    ReplyDelete
  2. salam chemp...,
    thks sudi singgah..., chemp pun boleh collect jugak celeste ni...cuma belum sampai seru jer...:))

    ReplyDelete
  3. salam kak rohas..
    hehehe..akhirnya keluar khazanah..thanks for sharing..teko biru tu oc kan..saya pun ada..terjumpa apekss..hehe..slow2 cari..lama2 jumpa ler teaset celeste tu kan..rasanya bukk welly ada cawannya tanpa piring..

    ReplyDelete
  4. salam yatt,
    hehehe.....khazanah yg x seberapa pun, aah tekonya lum dpt yg celeste, oc pun boleh ler...janji kalernya sama...teaset & tekonya mmg ada di luar sana...cuma daku yg x tercapai dek tgn....sbb poketku yg dah terkoyak rabak.....huhuhu

    ReplyDelete
  5. salam kak,
    memang menawan kan celeste ni...shima pun mula kumpul start dengan pinggan bujur... :)

    ReplyDelete
  6. salam shima,
    actually tgk koleksi shima la....hati jadi tertawan....hehehe
    thks sudi singgah...:)

    ReplyDelete
  7. wahh...makin lama makin bertambah koleksi ana...cantik2...

    ReplyDelete
  8. tq khaty dtg ziarah,
    appreciate dgn awk & peniaga2 antik yg lain, tanpa awak x complete la koleksi saya.
    tqvm...LOL. :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E