My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, March 31, 2010

Sakura....Oh.....Sakura....

Salam petang Rabu.......

Hari ni aku nak buat n3 pasal Sakuraku....yang ada beberapa ketul jer....kalaulah nak dibandingkan dengan rakan bloger yang lain...aduh sadisnya!.....huhuhu. Yang penting aku happy bila dapat koleksi Sakura ni. Aku suka tengok bunganya....lembut jer warna pink tu. 1st time aku terpandang jer bunga Sakura ni...(masa tu aku tak ada 1 pun bunga Sakura pink ni...) aku terus dah jatuh cinta. Tapi yang sedihnya....aku selalu jer terlambat.... sebab terlebih dulu dah dipinang orang....
Layan jer la gambar2 aku ni...banyak pulak aku merapu eik!

Sakuraku dalam raga yang penuh dengan bunga2 Sakura......

Teko Aladin Sakura.....beli dengan Din Shah Alam, harganya berbaloi sangat kalau nak compare dengan harga sekarang ni.

Cawan Sakura ni dapat dari Salina Stor Antik.
Cawan bentuk ni dapat dari Cik Ajmah... :lol
Piring2 kuih Sakura dapat dari Cik Khaty... :lol

Minum kopi dengan kuih talam ubi (dapat dari rumah MIL) petang tadi........

Ok la...sampai di sini dulu sessi Sakuraku....mungkin akan bersambung edisi Part 2.... soon! Maybe.......

4 comments:

  1. Wahhh...banyak sakura tu...sy ada lagi sikit dari ini..heheh
    bakul cantik siap berbunga sakura lagi...
    emm..tapi rasanya hari ni baru khamis..bukan semalam heheh...

    ReplyDelete
  2. slm ana..banyak dah tu..sama2 kita kayuh yukk..

    ReplyDelete
  3. salam kak rohas..
    suka cara akak snap pics set sakura ni...menarik & tertarikkkk..syabass sis!!!....
    tepung talam tu nampakkk sodapppppp...tetiba teringat tepung talam bagan ajam the best!!!..kenangan beli tepung talam utk arwah mak & tok yang suka makan..hehehe... ;)

    ReplyDelete
  4. salam khaty, chah & yatt....
    thks sudi singgah ke umah akak yg tak seberapa ni...actually bakul merah tu baru bwk balik dr ofis semlm, hamper CNY kelmarin. ada pulak bunga2 sakura...tu yg excited sgt nak wat n3 sakura ni...hehehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E