My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, July 4, 2011

Si Ibu Sunshine Bertemu Anaknya....

Dah agak lama jugak Teratak Rohas tak update new n3
sebab tuan empunya diri tak sihat sejak kebelakangan ni.
Dah sebulan batuk ni tak mau pergi,
selama itu jugak ler macam malas jer nak snap2 gambor PML.
Rindu pulak rasanya nak berblog....
Nak menceriakan suasana berblog ni,
Rohas upload gambar cawan
Meakin Sunshine ` Autum Flower yg baru dapat.....
tapi single jer......kawan2 yg lain lum datang lagi,
boleh ler dia berteman dengan si ibu Teko.

Layan jer la ya....

Cawan meakin ni corak ros ni ada yg semilar dr Japan,
Rohas punya ni England mari sbb ada kuntuman ros di dalam cawan.

Si ibu Teko Sunshine....

Sekarang dah berteman.....si Ibu Teko & anaknya. Bila la nak bertemu dengan anak2nya yang lain. Rohas pernah n3 Meakin Sunshine sebelum ni, kalau nak tengok boleh ler klik sini ya.



Sekian dulu, Happy Viewing....

5 comments:

  1. aslmkum kak rohas..lama menyepi blog ni..hehe...cantik set ni sy suke tp belum ada peluang nak dapatkannye...kat kedai apek yg mahal kat sini tu ada jual creamernye..tp harga meletopp..120...klu akak nak blh la sy tlg belikan..

    ReplyDelete
  2. moga cepat sembuh batok tuuuu.
    cantik set ni...teringin tapi belum lagi..tunggu masa saja

    ReplyDelete
  3. wsalam ezany,
    thx ya sudi singgah sini, wah creamer tu mcm kenan tp reganya leh dpt 6 set cawan tu....bior ler dulu zany...tgh slow ni...hehehe

    ReplyDelete
  4. assalam zuwaidah,
    tq sudi singgah TR & atas doa tu ya, hrp2 cepat semboh ler...nnt senang2 akk singgah kat blog zu plk ya :))

    ReplyDelete
  5. betul tu kak..harga die melampau tgi..lbh baik beli benda lain rasenye..hehe

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E