My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, July 14, 2011

POKOK KELAPA DI TERATAK ROHAS

Hari ini baru ada mood nak update blog. Teruja sangat bila Rohas berhasil dapatkan teko Pokok Kelapa ni, maklum ler keluarannya limited, seller pun jual mahal sgt....

Masa mula2 dulu macam x minat jer nak collect pokok kelapa ni, melambak2 org jual...ignore jer, bila dah x de baru ler menyesal....cari sana sini pun x jumpa2. Nasib baik ler ada seorang sahabat yg baik hati offer kat Rohas...teko kelapa ni. Macam orang mengantuk disorongkan bantal jer...

Koleksi kelapa Rohas bermula dgn penemuan kremer aladin di Loken. Tertarik dgn bentuknya & dapatpun dgn harga yg berbaloi3...Rohas sematkan impian nak completekan teasetnya.

Kemudian dapat pula 3 pasang set cawan & sebiji platter dari rakan FB. Dan lagi....pasang angan2 lagi untuk dapatkan tekonya.....akhirnya.....dapat jugakkan, walaupun lambat. Orang kata berakit2 ke hulu......eh betul ke peribahasa Rohas ni....hentam saje la.....

Sekarang Rohas nak pasang impian lagi....nak dapatkan tureen pulak....boleh jumpa ke? Tak pe...tak kena bayarpun nak berangan2 dulukan....

Jom ler tengok koleksi pokok kelapa Rohas ni.....yang biasa2 aje!









Selamat menjamu mata,
Sekian dulu n3 kali ini, salam sayang....daaaa.

2 comments:

  1. salam rohas
    memang cantik, lagi sikit je tu nak lengkap..he he teruskan hunting pokok kelapa ni.. shima pun suka

    ReplyDelete
  2. tahniah..tumpang seronok :)lari seketika dr unsur bunga2 kan.teruskan hunting...

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E