My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, July 29, 2010

TRAY GA & TEKO BIDDING

ASSALAMUALAIKUM
& Salam Ceria......
Hai....senangnya dalam hati....
Menang GA Kelly....
Dapat hadiah cantik sekali
Kalau boleh nak lagi.....hehehe

Hadiah ni aku terima kelmarin dari Kelly's Life. Masa aku terima parcel tu....cantik sangat bungkusannya. Double thumbs-up to Kelly sbb kotak yang cantik di dalam langsung x kena cellotape...excellent Kelly! Terima kasih yang tak terhingga pada Kelly kerana bagi hadiah yang cantik ni....walaupun bukan pinggan antik tapi aku suka sangat....
Hadiah ini akan jadi kenangan persahabatan di alam maya ini. Terima kasih sekali lagi pada Kelly sbb pada hari yang sama juga dia call aku utk bertanyakan parcel ni, dia bimbang kalau2 pinggan tu pecah ke.........she so caring.....terharunya.

Bunga tray tu sedondon dengan kotaknya......

Tray/Pinggan ni Made in Riccardo Singapore
Jom minum teh dengan karipap......
Teko Pink Yellow menang bidding dr Ezany.....suka sangat dapat teko ni.....besar,
bunga ros pun cantik.

Sekian, selamat menjamu mata.....

3 comments:

  1. salam kak rohas..
    tahniah!!!..cantikkkkknya hadiah dr kelly tu..karipap pun nampak sodapp..pekena dgn teh o panassssss..fuhhhhhh.. ;-)

    ReplyDelete
  2. salam yatt,
    tq sudi ziarah....dpt hadiah mmg best apalagi cantik, mmg happy x terkira. karipap tu beli jer...tp mmg sodapp....:)

    ReplyDelete
  3. salam k Rohas,

    Cantik pinggan bertangkai a.k.a tray yg akak dpt dr GA Kelly bestnya kena pula dgn teko n cawan mL tu cantik sgt..

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E