My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, July 21, 2010

MY FMs COLLECTION

ASSALAMUALAIKUM.....

N3 aku kali ni x de kena mengena langsung dengan barang atau pinggan mangkuk antik tapi salah satu koleksi yang ada di rumahku.....

Sebelum minatku ke pinggan mangkuk antik, aku collect fridge magnet....sekarang ni dah cool dah....sbb cintaku dah beralih arah ke Antik pula.....
Gambar2 ni menceritakan segalanya.....layannnnnn

Koleksi FMsku dah dapat rumah cantik & selesa.....




Fms di fridge pun masih ada lagi.....masih menunggu rumah baru....

Fridge bahagian sisipun penuh dengan FMs......
Sekian, selamat malam.....Wassalam.

6 comments:

  1. adus gila zai tgk...izin zai pos kat entry blog zai arr...tq

    ReplyDelete
  2. salam kak rohas..
    wowwwwwww..macam2 kan..jenuh jugak nak kumpul banyak gitu..cayalahh bagi sesape peminat FMs..keep it up!!..

    ReplyDelete
  3. salam kak rohas..Cantik bebenor FMs rohas..banyak koleksi tue..dlm & luarnegeri lak.Excited lah sharif tengok..keep up usaha pencarian..memang interesting.Congrate..

    ReplyDelete
  4. ya ampunnnnnnn.... banyak tu kak...

    ReplyDelete
  5. salam semua rakan2 blogger....
    tq sudi singgah ya...terima kasih atas segala pujian...saya ni collector tegar fms...:)

    ReplyDelete
  6. wahhh!!!! cantiknye....koleksi sy pn x sebyk 2...

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E