My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, July 18, 2010

CUPCAKES COLLECTION....EG ESDG

ASSALAMUALAIKUM....
This is my 1st cupcakes collection....orang lain maybe dah ada lama koleksi cupcakes ni...tapi aku baru memperolehinya....itupun dapat dari EG English Decor Style Group anjuran MRSNOR.
Actually aku ni dah seronok join EG....my 1st EG Antik and 2nd...is EG ESDG yang dianjurkan oleh MRSNOR di facebook.
Aku tak tahu nak minta apa2 yang berkaitan dgn English Decor sebab rumah aku bukan la English style sepenuhnya......banyak barang buruk jer......
Layan ler gambor2 di bawah ni ya.......


Jam dan faux cupcakes ni terima dari Pn Rahimah Ahmad, my EG partner....
tqvm, appreciate sangat dapat hadiah ni.


Sekian, salam mesra dan selamat menjamu mata.

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E