My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, April 20, 2010

HADIAH MYSTERY........TUREEN CONTEST

Assalamualaikum.....,

Sudah lama rasanya aku tak update blog ni gara2 penyakit sindrom "M" dan kekekangan masa dengan kerja2 rutin yang meletihkan. Last weekend pulak aku demam selepas jumpa blogger Nanie di MAEP.
Kelmarin aku terima bungkusan dari Taj dan aku tahu yang bungkusan itu hadiah misteri Tureen Contest yang aku menang tempohari. Aku gembira bila dapat hadiah tu, walaupun hadiah itu tak sehebat hadiah K. Azah dan Chemp tapi aku hargai sangat pemberian dari Taj tu. Dah namanya pun Hadiah Misteri mestilah hadiahnya misteri jugakan, mestilah bukan tureenkan! Btw terima kasih daun keladi ya Taj....next time kalau ada contest lagi boleh la sponsor lagi hehehe....akak sudi nak join contest lagi...hehehe.
Aku rasa bertuah kerana dapat memiliki celepa dari Taj ni....sebab bukan mudah nak mencari celepa yang unik ni, tak semua rumah ada simpan celepa ni, kalau tak caya cuba tengok kat rumah hangpa ada ka? tapi satu yang aku pasti kat rumah otai Yatt memang ada.....hehehe....

Ok korang layan gambar2 di bawah ni ya......
2 biji celepa & 1 creamer bunga teratai yang macam Chemp punya hadiah tureen.
Bentuknya yang mengerutu tu buatnya jadi unik....warnanya....seputih salju....
Aku dah letakkan celepa ni di meja sisi bersama mangkuk kecil 5 roses.....
Pandangan dari atas....

Pandangan sisi.....

Sekian saja n3 kali ini, yang lain2 entah bila nak n3 lagi.....Selamat Malam semua....

9 comments:

  1. Salam Kak.
    Tahniah menang hari tu. Bertuah akak dapat hadiah2 yg cun-melecun2 tu..

    ReplyDelete
  2. salam ryana,
    thks for de wish & sudi singgah ya. akak rasa pun mcm tu jugak sbb w/pun x dpt tureen tp dpt benda unik yg agak sukar nak dpt skrg ni. klu la taj x bagi akak celepa ni, mmg x merasa nak milikinya. syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. salam kak..
    amboi..dah terungki dah misteri hadiah misterinya yer..cunlah kak..esp si milk jar tuh... cunnnnn..celep tuh pon cun bangat..btuah badanlah kak..

    ReplyDelete
  4. Salam Rohas,... bertuah badan dapat hadiah misteri yang cun melecun nih..dan rare...mmg orang lain tak ada selain taj dan Yatt celepa tu... itu yg buat ia semakin berharga dan vintage sgt...

    hadiah akak belum dapat lagi...lama lagi..bulan Mei nanti..sabor aje lah menanti...hehehe

    ReplyDelete
  5. salam rohas...salam perkenalan, tahniah kerana dapat celapa yg comel tu..akak suka sangat tgk celapa ni masa yatt buat n3 dulu..betul tu, bukan senang nak dpt benda ni..tkasih kerana sudi bertandang ke blog akak..

    ReplyDelete
  6. salam kak rohas..
    sekali lagi akakkk..congrats!!!
    oooooo..nie lahh hadiah misteri tu kan..saya pun baru tengok nie..bestnyaa akak..saya punya celepas tu pun ada satu jer..tu pun jumpa apekss..
    apapun thanks ye akak atas sokongan akak tu..betul2 saya hargai.. ;)

    ReplyDelete
  7. salam....yatt, k azah8, k azah & chemp.....,
    terima kasih semua kerna sudi singgah & bg komen...sumer komen2 tu sy hargai & terima kasih sekali lg ats jalinan persahabatan di alam maya ni. sy hargai sgt2 pemberian gift dr taj ni...w/pun pada pandangan org lain nilainya tak seberapapun, yg ptg aku suka banget....hehehe tqvm. lol..

    ReplyDelete
  8. tahniah kerana dpt hadiah misteri tuuu...sungguh cute dn lain dr yg lain..unik sgt sekali pandang ada gk rupa yg letak atas kepala org siam tuuuu...hehehehe...tu yg nampaklg klasik tuuu..

    terima kasih juga kerana sudi follow blog akak.

    ReplyDelete
  9. salam k hanis,
    thanks for de wish....celepa tu mmg cute sgt, mmg bertuah la sy dpt benda ni...apreciate sgt2.

    tqvm sudi singgah...next time singgah lagi ya....:))

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E