My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Tuesday, April 13, 2010

Award dari Chemp.....

Salam semua....

Dah agak lama aku tak update blog ni....semua blogger dah ada new posting. Kalau penyakit "M..." dah melanda memang semua kerja x jadikan.

Actually aku ni x de citer pun nak wat new post...maklum ler pinggan mangkuk antikpun tak de banyak manapun....ni pun tgh tunggu teko yg menang bid dari Ezany.

Btw, aku amik award dari CHEMP sebagai tanda persahabatan di alam maya ini....walaupun kita belum bersua muka. Moga persahabatan ini bertambah mekar & berseri seceria ros merah ni....Thanks Chemp....

1 comment:

  1. salam kak rohas..
    tq sudi tempek frenship roses tuh...walau kita x pnah bjumpa live..INSYALLAH..persahabtan alam maya ni akan berterusan...aminnnnn

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E