My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, April 23, 2010

CHEMPAQA's GIVEAWAY

Salam.....

Hari ni baru dapat wat n3.....inipun n3 pasal Chemp's GA sempena Chemp's 10th Wedding Anniversary. Dulu b4 aku join blogger2 antik ni, aku jadi silent reader jer.....dan salah satu blog yang aku suka tengok ialah blog Chemp. Aku suka tengok koleksi Chemp, x kira le yang lama atau yang baru, hat england mahupun made in China or Japan, aku memang suka tengok dan koleksi2nya memang kelas.....hehehe....ni bukan bodek tau memang realiti. Aku memang tabik firstly mesti ler kat otai Yatt, Chemp pun tak kurang hebatnya..sbb korang ni muda2 lagi dah collect pinggan mangkuk antik, akak yang veteran ni baru jer nak mula....hehehe

Oleh kerana aku blogger antik, so aku pilih Kategori Antik....ada sabut timbul....mudah-mudahan, Insya'Allah....hehehe
Akhir sekali, akak ucapkan Happy 10th Anniversary.....semoga Chemp berbahagia sekeluarga & berkekalan hidup suami isteri di dunia & akhirat.
Wassalam.

1 comment:

  1. salam kak..
    amboi sampai puncak kinabalu tuh puji..melambung2 lagi..tak derlah kak..koleksi sy biase2 jer..yatt, cmg, k,nor64, k,shas, akak sdr....pon bukan main hebat lagi ...

    btw..tq sudi join & also 4 the wishes & prayers..best of luck kak..

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E