My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, August 8, 2010

JOM JOIN KELLY'S GA....BEST YOUUUU!

Assalamualaikum.....
& Salam Pagi Ceria Pagi Isnin
JOM KITA RAMAI2 JOIN KELLY'S GA........
best sangat hadiahnya,
boleh ler pakai masa bulan puasa untuk buat kuih raya.....hehehe
Macamana nak join???? jom tengok sini......



Syarat2 nya mudah sahaja : -

Buat N3 mengenai GA ni kat blog masing2
Dah buat dah......

Link kan blog Kelly's Life
Pun sudah link awal2 lagi.....

Letak komen kat N3 ni
Dah letak.....yang terawal kot! hehehe

Mestilah follower kat blog Kelly's Life
Dah lama jadi follower Kelly

Terbuka kepada semua follower Kelly's Life kat Malaysia je
Akak salah sorang drpnya.....

Ini saja ler n3 akak pasal GA Kelly, inipun buru2 buat....maklum ler curi masa kerja ni.....hehehe

Terima kasih banyak2 pada Kelly kerana selalu buat GA.....menang atau tidak bukan persoalannya, yang penting keikhlasan kita dalam memberi dan menerima.
Semoga Kelly happy disamping suami tercinta dan sukses selalu dalam apa jua bidang yang diceburinya.
Sekian, salam sayang.....

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E