My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, May 30, 2013

20 MEI......TARIKH KERAMAT


 20 Mei......tarikh keramat? Nape pulak eik????
Tarikh keramat bagi Rohas ler.....sebab 20 Mei 2013,
genaplah 23 tahun usia perkahwinan Rohas dengan En. Hubby.

Memang setiap tahun tunggu tarikh keramat ni.
Syukur Alhamdulillah....Allh panjangkan jodoh kami hingga ke hari ini
dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya.....Amin.

Memang ternyata rencana Allah itu adalah yang terbaik untuk hambaNya.
Bahagia amat hidup Rohas dengan En. Hubby hingga dapat 3 orang anak,
anak sulung pun dah 22 tahun usianya.
Jikalah dulu ada rezeki mungkin sekarang ni Rohas ada 4 orang anak
tapi Allah lebih sayangkan dia, kami terima dengan redha.
Pasti ada hikmah di sebalik setiap kejadian yang berlaku, yang kita tak tahu.
Terima kasih yang tak terhingga pada En. Hubby yang sama-sama mengharungi
onak & duri dalam kehidupan berumahtangga. Kelebihan dan kekurangan
masing2 dapat mematangkan lagi hubungan kami suami isteri.
Terima kasih kerana memahami & menerima Rohas seadanya......
Sempena wedding anniversary yg ke-23, tahun ni dapat ler Rohas
sebentuk gelang emas. Tahun2 lepas tak de pun, just celebrate makan2
dengan anak2. Tahun ni dapat gelang emas sbb emas
turun hargakannnn........
(Minta maaf ler kalau n3 ni terover sikit....sbbnya Rohas ni excited sgt, lgpun blog ni umpama diari Rohas sebagai kenang2an. Kalau ada yg tak suka tu....ignore jer la ya.)
 
Kebetulan wedding anniversary kami jatuh pada bulan Mei, masa cuti sekolah.....
so kami raikan dengan percutian bersama anak2,
saja nak rehatkan minda & bersantai2 1 family.
 
Ok ler, malam ni Rohas kena berkemas2 baju & barang2
yang patut dibawa untuk bercuti.

Balik holiday nanti.....Rohas update lagi ya......daaaaa!

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E