My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, May 15, 2013

BIRTHDAY CELEBRATION DI FULLHOUSE

Assalamualaikum untuk sesiapapun yg sudi singgah ke Teratak Rohas.

Sebenarnya ini ialah entry yg tertangguh, tp tak kisah ler.....Rohas tetap nak update di blog ni, sebagai kenang2an walaupun dah beberapa hari berlalu.

8 Mei 2013 genap ler anak dara Rohas Nur Syafiqah aka Along 22 tahun usianya.
Rohas sentiasa berdoa semoga Along beroleh kesihatan yg baik &
sentiasa diberkati Allah dlm apa jua pekerjaan yg Along usahakan.
Semoga menjadi anak yg solehah & hormat pd ibubapa.
Cepat benor besornya, rasa macam masih budak2 jer Along ni.
Kalau dulu mama sebaya Along dah nikah pun dengan Abah.
Ini bererti dah 23 tahun usia perkahwinan Rohas.
Syukur alhamdulillah dilimpahi kurniaMU  dengan penuh kebahagiaan,
semoga berkekalan hingga akhir hayat.....Amin.

 My only princess....luv u muahhh!


 Buah hati Rohas.

 
 Menu mlm tu....Chicken Chop Grilled Black Pepper.

Chicken Chop Massala.

 Chicken Chop Herbs.
Adik jer makan mushroom soup & garlic bread.
Gambar tak sempat amik sebab dah habis licin Adik bedal.


Semua makan CC....x de pulak yg nak rasa Lamb Chop or Steaks, lain kali kot!
Best jugak makan di Full House ni, selain dr decor English yg cantik, 
menunya jugak best2, byk pilihan. Harganya tak la mahal sangat, biasa2 aje....std harga di KL :)

 My heroes....luv uols!

 Adik belajor amik gambar.



Balik rumah sambung supper dengan dessert birthday cake dr Secret Recipe -
Cappucino Cheese Cake, Along's fav.


Sekian dulu....tata.


2 comments:

  1. dah besar anak ana... tahniah....ucapkan selamat hari jadi untuknya..

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E