My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, April 24, 2011

MY 1ST PORTMEIRON

Assalamualaikum.

Dah lama benor x update blog ni, rasa malassss jer sejak 2 menjak ni. Bz pun ia jugak...

So, ptg ni Rohas buat juga ler n3 ringkas,
koleksi Portmeiron Rohas yg pertama....edisi Botanic Blue.
Walaupun di mata org lain nampak biasa jer,
tapi dimata Rohas BB ni cantik sbb tu ler Rohas beli.


Suka dgn pic garden tuh, esp. ada butterfly di dlm cawan....sweet....


Teaset for 6, sugar pot, creamer & 1 platter.
1 set cawan dah jadi arwah semasa dlm perjalanan ke Malaysia.




Sekian dulu, salam ceria & salam sayang.

4 comments:

  1. as salam kak rohas..
    tahniah akak!!..akhirnya dapat apa yg diidamkan..lagi2 bila dapat biru kegemaran akak.. BB saya ada ewer & basin ajer..cantik sangat bila akak display nanti.

    ReplyDelete
  2. salam rohas, masih biru yang memang memburu peminat warna2 nih, cantik, memang benda2 ni subjektif, hanya yang minat je dapat menilai, shima confirm suka.... memang jatuh cinta dengan koleksi biru rohas, tahniah, tumpang gumbira

    ReplyDelete
  3. wsalam yatt,
    thx sudi singgah ya, BB ni mmg cantik in real...x rugi membelinya, suka3...hehehe

    ReplyDelete
  4. wsalam shima,
    kita serupa shima....hanya yg mengemari kaler biru jer yg dpt mengerti & menikmati keindahannya. koleksi biru2 shima pun cun jugak....lain kali singgah lg ya :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E