My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, February 10, 2010

ALMARI ANTIK

Yang diidam dah kunjung tibaaa......ini la almari antik retro yang kunantikan dr. bloger zulkis. Actually en. zul dah htr minggu lepas tapi tak dan lg nak wat n3. terima kasih byk2 ya en. zul sebab hantar almari antik ni sampai ke dalam rumah akak. Mengikut kata en. zul almari ni mak saudara dia punya, beli tahun 1970an. Orang dulu2 suka simpan kain baju dalam almari ni tapi orang sekarang (macam aku la...) pulak suka simpan pinggan mangkuk antik kat dalam almari ni. Korang layan le dulu gambar ni ya......
Almari antikku dah penuh berisi.....

mesti la display my fav.......bunga kangkung

9 comments:

  1. wahhh...cantiknya lemari tu..ni yg buat jeles ni....

    ReplyDelete
  2. salam...walaaa cantik banget tu lemari tu..bertuah dpt tu...kena jaga baik2 tu..

    ReplyDelete
  3. salam kak rohas..
    adusssss cantekk bangetttt tu sis..saya pun dok tunggu queue en zul kita tu..hehe..
    syabasssss sis memang menawan.. ;)

    ReplyDelete
  4. salam kak rohas...waduh..waduh ibu,yea cantik bangatlah almari itu..Memang berbaloi dibelinya..(Cantik,Menarik & tertarik)

    ReplyDelete
  5. salam sume....thks ats segala pujian. sememangnya otai2 sumer taukan akak beli dgn sape...masa nk confirm tu..en zul x tunjuk actual pic pun, nasib baik la dia tau citarasa akak, bila dah dpt...happy sgt sbb almari ni mmg cun giler...mmg kena jaga baik2 ni... klu x follow uol punya blog, mesti x kenal dgn bloger zul & lum tentu dpt almari cun ni. tqvm kwn2 sumer :)

    ReplyDelete
  6. Salam semua, stok almari antik akan tiba 2 or 3 hari lagi.. sila baca kat entry blog saya. Cuma yg que ada 4 orang. So kalau masuk que sure mau 6 or 7 bulan nunggu hehe. Takpe saya akan cuba carik lemari antik sedaya upaya kederat saya. Rajin2 le baca blog saya for updates. Thanks Kak Ana..

    ReplyDelete
  7. Beri Laluan
    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete
  8. salam follow u coz suka juga antik porcelen ni...tapi baru2 nak mula...

    ReplyDelete
  9. wow...sangat cun...mmg puan pandai menghias...hurmm...kalau ada teringin nak me-usha almari2 display yang antik2 lagi, sila la berkunjung ke blog kami...=)...tp almari je...set2 pinggan mangkuk lama x berapa nak ada..

    http://x-sotica.blogspot.com

    tq puan

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E