My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, February 15, 2013

Tea For 2

Salam guys....

Petang ni rasa nak share dengan uoals semua hidangan tea time tadi.
Kek coklat kukus lembab dan air teh panas.
Hari ni Rohas pilih nak pakai teaset Indian Tree 
sebab rasanya dah lama benor dia terperap jer dalam almari tu.....kesian pulak. 
Sekali sekala minum teh dengan PML & borak2 berdua dengan cik hubby best jugakkan! 
Sambil2 borak tu sedap jer mata memandang pokok2 menjalar tu....unik!


Kek coklat ni resepinya Rohas cedok dari blog masak2. 
Seronok pula main masak2 dengan anak dara Rohas, nampak gaya dia pun berminat, 
dan apa yg dimasak pulak menjadi....memang best!



Ok ler perut pun dah kenyang, mata pulak dah kuyu.....kita sambung esok lusa pula ya!
Daaaa......

No comments:

Post a Comment

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E