My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Wednesday, October 31, 2012

My Wish List.....

Salam all....

Akhirnya apa yg Rohas cita2kan.....tercapai jua.
Alhamdulillah...suka sangat2 bila jumpa kerusi kopi tiam ni, harganya juga reasonable (pada Rohas ler...)
Senang hati bila deal dgn taukeh antik yg peramah dan frenly serta tak lokek bagi info/petua tentang pml/barang antik. Isterinya pun sentiasa senyum jer bila kita tanya2 harga walaupun tak beli banyak pml.

Selama ni hanya jadi silent reader di FB tapi bila kebetulan raya Aidil Adha kelmarin Rohas sekeluarga beraya di Seremban, tergerak juga hati nak ke Kedai Antik Mr. Lee. Memang berbaloi pergi ke situ walaupun pml yg Rohas cari x de tp Rohas tak pulang dgn tangan kosong. Memang dah lama ushar2 kerusi kopi tiam ni, cuma harganya yg tak berbaloi.

Tak perlu kata apa2, jom ler tengok kecantikan kerusi ni......cantik ker????
Tak kisah ler kalau ada yg tak suka tapi Rohas mmg suka kerusi antik ni :))






Sekian dulu, daaaa.......

2 comments:

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E