My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Monday, October 22, 2012

A New Find ` Display Kopi Tiam jer.....

Salam all....

Dah lama rasanya tak update koleksi PML sebabnya tak de PML yang baru. Kalau ler asyik2 nk update PML yg lama jer, jemu la pulakkan.

Kebetulan Rohas baru beli Display Shelf ni. Memang dah lama berhajat sebab nak display cawan2 kopi tiam Rohas yg tak berapa kerat tu. Actually nak kata baru beli tak jugak sebabnya sebelum raya puasa dah dapat shelf ni, cuma tak de orang nak tolong drill untuk sangkut benda ni.

Jom ler tengok!

Tak tahu ler menarik ke tidak susunan Rohas ni, tengok minah salleh tu susun sempoi jer....dah nampak cantik. Sayang pulak Rohas rasa kalau tempat tu kosong....almaklum ler cawan2nya banyak.
Opsss...banyak sangat ke??? :D
 
Cer tengok minah salleh ni decor.....cantikkan!
 
 The Shelf sebelum display cawan & piring.

Semua kopi tiam Rohas yg berbunga2 jer, yang de tulis2 masih belum collect lagi.
Belum ada mood nak collect lagi.

Set kopi tiam Twin Roses......my favourite.

Yang biru ni pun favaourite jugak.

Yang hitam ni suka jugak.....jarang jumpa kaler ni, kira rare la kan!

Kaler2 lain tu uoals tengok ler sendiri ya.
Nampak macam kosong jer decor Rohas ni, rasanya kena tambah alas kot baru naik serinya.
Gaya country pun x de....huhuhu.
Tengok ler rasa2 nak tambah decor kt shelf ni, nnt Rohas update lagi ya.
 

4 comments:

  1. kak rohas...cantik..saya suka tengok..saya paling suka kopitiam twin rose tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sya, TR tu yg plg akk suka, nnt leh gandingkn dgn teko kotak TR yg beli dgn sya :)

      Delete
  2. Salam rohas.. cantek display shelf ni.. isi dlm nya lagi la cantek. Akak suka tengok...

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E