My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Sunday, September 30, 2012

My Birthday Surprise.....24th September 2012

Kupanjatkan kesyukuran kepada Yang Maha Esa kerana di usiaku 44 tahun aku masih diberi peluang untuk menikmati kehidupan yang bahagia ini disamping orang2 yang kusayangi....suami & anak2 tercinta. Syukur Alhamdulillah :))
 
Ya Allah....Kau kekalkanlah kebahagiaan ini hingga ke akhir hayatku,
Kau berilah aku kesabaran & ketabahan menghadapi hari2 mendatang......
 
Kreatifkan anak2ku.....buat party surprise untuk mama dia dengan benda2 terpakai jer, tapi mama suka. TQ guys...... mama luv uols:))
 
Baru balik kerja...rumah sunyi sepi, ingatkan tak de orang kat rumah, rumahpun gelap jer....
rupa2nya.......ada birthday surprise, terkejut betul mama :))
 
Tiup lilin yg ke-44 tahun....
 
 
Makanannya Dominos pizza......simple jer tp mama terharu sgt.....TQ to my hubby & anak2,
mama tak akan lupa saat ni.
 
 
Birthday girl....Mama.
 
 
 
Kenangan manis bersama family yang tak akan Mama lupa..... 
 

2 comments:

  1. heppi besday kak rohas.. sori lambat wish..semoga hidup kak rohas lebih diberkati oleh Allah swt.. semoga panjang umur dan murah rezeki..amin..
    sebenarnya danish rizq anak zaza yg keduapun sambut besday bulan september :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ zaza....atas doanya, semoga hidup zaza sekeluarga juga diberkati Allah selalu...amin :)

      Delete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E