My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Thursday, May 10, 2012

Hobi Lama.....

Assalamualaikum....wahai rakan2 blogger!

Sudah sekian lama menyepi dr dunia blogger, fb & segala yg berkaitan dengan hobiku....PML. Syukur alhamdulillah keadaan Rohas sekarang dah seperti sediakala dan dibukakan semula hatiku untuk menulis dan "menghapdet" Teratak Rohas yg tak seberapanya ini.

Memang dah agak lama tak membeli PML....bukan sebab dah tak minat lagi tapi byk sebabnya....salah satunya bila penyakit 'M" dah bermaharajalela, kebetulan pula kesihatan Rohas yg tak mengizinkan beberapa bulan lepas. Semua faktor tersebut membuatkan Rohas lama menyepi dgn rakan2 PML.

Tapi.....beberapa bulan lepas Rohas bercuti dari dunia PML dan berkurung lama di rumah, hobi lama pulak yg datang bertamu.....mengait @ Crochet.

Jom kita share apa yg Rohas dah kait......







Sampai kat ofis pun.....Rohas mengait bila waktu lunch, mmg tgh addicted ni!!!


Sekian dulu....apa yg dapat Rohas kongsikan untuk kali ini, semoga bertemu kembali.
TQ for visiting :)

4 comments:

  1. assalam kak rohas!!!
    rindunyerrr!!!!!!!...cantik crochet akak tu..boleh lah tempah nanti..yg beli dari akak dulu tu pun cantik lagi ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam yatt,
      tq yatt.....kait suka2 untuk release tension jer :)

      Delete
  2. assalamualaikum kak rohass!!
    kelass akak, diam2 ubi berisi, jahit crochet plak dia..cantik lah kak..untungnya badan kalau kreatif cam akak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam zaza,
      tq dtg ziarah....hobi berubah2 ikut mood...hehehe

      Delete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E