My Followers

Tentang Rohas, family dan segalanya yang berkaitan dengan hobi Rohas....

Friday, February 10, 2012

Jalan2 Ke Universal Studio Singapore (Pt 2)


Salam Sabtu untuk semua rakan blogger.

Hari ini Rohas nak share percutian Rohas & family ke Universal
Studio Singapore pada 6 Februari 2012. Boleh ler share dengan
rakan2 blogger yg bercadang untuk bercuti ke sana.

Dah lama tak jalan2 dgn family, so bila ada kesempatan, terus jer
booking tiket ke USS dengan Asia Travel di Kuala Lumpur,
kalau nak booking online pun boleh juga. Kitorang ke USS
dengan menaiki bas express dari Skudai terus ke USS.
Tiket bas cuma RM15/pax untuk perjalanan pergi balik.
Harga tiket ke USS pula untuk dewasa SD68.00 dan untuk
kanak2 SD50.00. Kalau baby F.O.C jer. USS buka pada pukul
10.00 pagi hingga pukul 7.00 malam pada weekdays.
Kalau Friday, Saturday and Sunday buka hingga pukul
9.00 malam.

Jom tengok photo2 yg Rohas dah ambil masa di USS.
V
V
V
V
V

Anak2 Rohas, buah hati mama.....

Syafiq posing di Transformers before que Transformers Ride.
Syahir x leh masuk Transformers Ride sbb x cukup tinggi,
so kena la tunggu si abang & kakak keluar dulu, boringnyaaaa.......
Kebetulan pulak hari tu Syahir pakai kasut Transformers.....
so posing sekali dgn tumbler Transformers yg baru beli dengan
harga yg cekik darah SD28.80 (boleh dpt 1 teko bulat bunga
kangkung ni).




Our lunch at Oasis Cafe, Egypt.....briyani ayam.
Makan 1 family dengan harga SD80.00, huh pokai mama.
Kalau beli PML ni leh dpt 1 set teaset.....huhuhu.





Setakat ni jer n3 kali ni....thank you for visiting.
Selamat berhujung minggu.

2 comments:

  1. salam ziarah puan.selamat maju jaya

    ReplyDelete
  2. salam saudara bole x u.load lg pic semasa di uss btarikh 10.2.2012.. sbb time tu suami sy pon berada di sana tnpa sy.. kot2 bole laa terselit ade pic dia kan.. t.kasih :)

    ReplyDelete

54489-238-BD4B8B32DB6D5CAFD2879951CD83A65E